GREENHOPPER|BREDA helpt u stap voor stap naar een duurzamer huis

GREENHOPPER|BREDA helpt u stap voor stap naar een duurzamer huis
 
De GREENHOPPER|BREDA is bezig met een tour door Breda. Tot en met 10 november is hij te vinden bij Winkelcentrum de Burcht in de wijk IJpelaar. Deze pop-up store is er voor alle inwoners van Breda die hun woning energiezuiniger willen maken en willen bijdragen aan een duurzamer en CO2-neutraal Breda.
 
Verduurzamen heeft impact, ook in uw woning!
Het isoleren van het dak, enkel glas vervangen voor dubbelglas, led-verlichting, tochtstrips… Zomaar een aantal van de vele maatregelen die u als huisbezitter kunt toepassen in uw woning om deze duurzamer te maken én om de energierekening omlaag te brengen. Breda wil in 2044 CO2-neutraal zijn. Om dat te bereiken is er werk aan de winkel voor heel Breda. Het energiezuinig maken van de bestaande woningen is daarin een belangrijk stap. Zo worden woningen ook klaargemaakt voor de vervolg stap naar aardgasloos verwarmen.
 
GREENHOPPER | Breda helpt u bij een advies op maat 
GREENHOPPER | Breda trekt de komende twee jaar door Breda. De komende twee weken staat de duurzame pop-up store bij de Burcht. Stap voor stap helpen de adviseurs van GREENHOPPER u bij een advies op maat om uw woning energiezuiniger en duurzamer te maken. Meer informatie over de pop-up store, de locaties en de openingstijden is te vinden op www.groenpleinbreda.com/greenhopper