Helemaal gelukkig aan de finish!

Door velen, ook vanuit de vrijwilligersorganisatie Buurtkracht 4834, het postcodegebied waarin ik zelf ook woon, ben ik gesponsord. Ik kon me daardoor goed voorbereiden op de Handbike Battle in Oostenrijk. Maandenlang hard en veel trainen op het fietsen met louter hand kracht met allemaal mensen zoals ik, die niet op een gewone fiets kunnen fietsen.

Op 14 juni hebben 130 handbikers de beroemde 21 km afgelegd met een stijging van 950 meter. Sommige stukken heel steil (4-16%). De Kaunertaler Gletcher Strasse, een van de mooiste hooggebergtewegen van de Alpen. Een schitterende maar moeilijke tocht.

Prachtig om dit mee te maken. Een bijzondere sfeer onder de deelnemers, de begeleiders, familie en vrienden. We vormden samen één grote familie. Hebben met zijn allen gelachen, gehuild, afgezien en waren heel trots toen we bij de finish aankwamen!! Hartelijke groet en nogmaals dank voor uw aller bijdrage.

Danielle van Hooff