Pluk! de (zater)dag

De wekelijkse inloop koffie ochtend in de ruimte van Pluk! Fysiotherapie, Rijnauwenstraat 1, is voor de bezoekers EN voor de Buurtkrachtvrijwilligers heel gezellig.
Vandaag was er een jarige aanwezig, die voor iedereen een heerlijke bonbon had meegebracht. Natuurlijk is er voor haar gezongen en de wens uitgesproken dat ze nog maar vaak haar verjaardag zo kan vieren.
Er is een kaart geschreven voor een buurtbewoonster, die lelijk is gevallen en in het ziekenhuis is beland. We wensen haar beterschap en dat zal haar goed doen.
Er was ook een mevrouw met de deeltaxi gekomen, omdat ze onze folder bij de huisarts had gelezen! Ook zij had het naar haar zin en heeft kennis gemaakt met verschillende dames.
Maar het leukste nieuws was dat twee alleenstaande tachtigers, die elkaar bij de koffieochtenden hebben ontmoet, samen een riviercruise in Duitsland gaan maken om niet met de Kerstdagen alleen te zijn.!!! Een van de aanwezigen vroeg met twinkeloogjes wanneer er dan een bruiloft zou volgen. Grote hilariteit natuurlijk. Zo zie je maar weer, dat het leven vol verrassingen zit. Zelfs als je de tachtig bent gepasseerd en veel lief maar ook leed hebt meegemaakt.
Iedere zaterdagochtend van 10.30-12.30u zijn wijkbewoners welkom.
Twee Buurtkrachtvrijwilligers zijn aanwezig bij toerbeurt.
De koffie/ thee/chocolademelk kost €1