VRIJWILLIGERSBIJEENKOMST: zaterdag 23 september 2023

In de ruimte van PLUK! Fysiotherapie vond op zaterdag 23 september de tweede vrijwilligersbijeenkomst van 2023 plaats. De opkomst was iets minder dan vorige keren, maar dat mocht de pret niet drukken. Het geheel werd bovendien opgeluisterd door een optreden van het Koor zonder Naam uit Breda die gezellige meezingers ten gehore bracht.

Walter Bakx, projectleider van Buurtkracht4834, heeft enige ontwikkelingen en bijbehorende cijfers over het werk van Buurtkracht 4834 toegelicht en een tweetal vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Als eerste Sietse Groen: hij is een zeer bekwame, handige en sterke klusser, die je al jaren overal voor kunt vragen en bijna altijd ook zegt: ja hoor, ik ga er wel even langs om te kijken hoe of wat. Sinds kort is hij ook aanwezig en inzetbaar bij het maandelijkse repair café.

En verder Toon Eestermans: hij doet al heel lang 1x per week boodschappen voor een mevrouw en blijft daar dan ook nog voor de gezelligheid even koffie drinken. Daarnaast brengt hij wekelijks een echtpaar naar hun fysiotherapie c.q. fitness. Verder is hij ook dit jaar nog bereid geweest om zelfs een aantal uren met iemand mee te gaan naar het ziekenhuis.

Tussen de optredens van het koor door was er volop gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje.