Vrijwilligersbijeenkomst

zaterdag 17 september 2022

Dankzij de gastvrijheid van Frans van der Brugge van fysiotherapiepraktijk Pluk! konden we weer gebruik maken van zijn ruimte.

Het werd een fijne en gezellige bijeenkomst met een goede opkomst. Voor het eerst was er ook de mogelijkheid om een cliƫnt(e) mee te brengen. Twee vrijwilligers brachten een oudere dame mee, een extra uitje voor hen.

Walter Bakx, projectleider van Buurtkracht4834 heeft even stilgestaan bij het overlijden van een van onze vrijwilligers van het eerste uur: Arna Drewe.

Ook zijn enkele vrijwilligers even in het zonnetje gezet. en is er geboeid geluisterd naar

Kitty van de Made , oprichter van Mijn Woongenoot, die heeft verteld wat haar project inhoudt.( Het mooie is, dat het later ook een daadwerkelijke match heeft opgeleverd tussen een bewoonster in Ijpelaar en een studente.)

Daarna was er volop gelegenheid voor de ruim 40 aanwezigen om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Fijn, dat dat na de corona jaren weer mogelijk was.

Ook Loes Wispelweij, die heel vaak klaar staat om op korte termijnen en bij een spoed aanvraag iemand te helpen, werd in de bloemetjes gezet.
Walter Bakx met Miranda van den Buijs en Annemieke van Weenen, die samen voor een mevrouw in de wijk al enkele jaren een belangrijke steunpilaar zijn.
Ook Loes Wispelweij, die heel vaak klaar staat om op korte termijnen en bij een spoed aanvraag iemand te helpen, werd in de bloemetjes gezet.